Kaisan Cafe tuttavallisemmin ”Kaisan kahvila” on perinteinen kahvila herkkusuille

Kaisalla on aina leivottu käsin ja reilulla otteella. Tuotteet ovat pääsääntöisesti itse valmistettuja ja aina tuoreita. Kaisan tunnetut korvapuustit leivotaan joka päivä perinteisellä kotileipomon otteella ja tutulla Kaisan reseptillä. Niiden herkullinen maku perustuu huolella vaivattuun taikinaan ja runsaaseen kanelin määrään. Korvapuustit ovat kooltaan isoja tai todella isoja leipurin fiiliksestä riippuen. Tarkoituksena on tarjota jättipuusti, joten emme erikseen mittaa ja punnitse pullaa leivontavaiheessa.

kaulimet

4 tärkeää Kaisa-juttua

Aitous

Kakut, piiraat, sämpylät ja pullat leivotaan kaikki itse käsin paikanpäällä. Emme kuitenkaan ehdi leipomaan mm. myynnissä olevia täytettyjä reissareita ja Croisantteja.

Reiluus

Pyrimme perinteiseen käsillä leipomiseen. Teemme taikinat alusta alkaen itse ja leivomme kuten aina Suomen kodeissa on leivottu.

Tuoreus

Pulla leivottu aina samana päivänä. Piiraat ja kakut häviävät vitriinistämme sitä tahtia, ettei vaaraa ikääntyneestä tuotteesta ole.

Hinta

Herkuttele aina edullisesti laajasta valikoimasta. Meillä voit valita minkä tahansa syötävän, riippumatta sen hinnasta. Kaisalla ei ole ole kalliiksi hinnoiteltuja herkkuja.

tarina
DSC00113

Se on "iso"

Kaisan Cafe on tunnettu maukkaista leivonnaisistaan ja reilusta hintatasosta. Tunnetuin tuote on tietysti jättikorvapuusti, joka on ihanan kanelinen ja kooltaan iso. Tämä puusti on nähtävä ja syötävä itse. Suositut korvapuustimme ovat haluttuja herkkuja kahvilassa ja ne ovat odotettuja tuliaisia. Puustista on myös kohtuuden herkuttelijalle tarjolla normaaliversio, joka sekin lienee kaksinkertainen tavalliseen puustiin verrattuna.

Näin Kaisan Cafe sai alkunsa

Kaisan Cafen juuren juontavat Kaisa Hännikäisen perustamaan kahvilaan Sampokujalle. Tuolloin Kaisa oli töissä aivan muualla ja halusi palavasti perustaa oman leipomokahvilan. Kaisalla on reilu leipurin ote. Maine hyvistä herkuista ja reiluista korvapuusteista kiirikin nopeasti Tapiolassa. Perustamisesta lähtien Kaisalla on aina leivottu itse laadukkaista raaka-aineista, välttäen puolivalmiita raaka-aineita. Pian Kaisan Cafe kukoisti ja muutti suurempiin tiloihin. Leivottavaa oli niin paljon, että varsin pian tarvittiin lisäkäsiä. Nopeasti leipomassa olikin useita ”Kaisoja”, mutta tyyli ei muuttunut. Loppu on historiaa, Kaisan Cafe voi hyvin ja pitää kiinni tyylistään nopeasti muuttuvassa modernissa kaupungissa, jossa tuulahdus pullantuoksua tarjoaa palan aitoa kotileipomon tunnelmaa.