Kaisan puustin synty

Mainetta niittäneet Korvapuustimme syntyvät joka päivä osaavissa käsissä. Puustiemme erikoisuus on herkullinen maku ja reilu koko. On niitä valtaviksikin kehuttu. Korvapuustimme on leivottu aina käsin samalla reseptillä.

Taikina,

tietysti tehtynä aina itse.

Kaulinta

käsin, ei koneella.

Maku

olennaisinta, eikö totta?

Tuoksu

Ah, se kanelin tuoksu.
Annostelu ranneliikkeelllä.

Raakana

Muistatko sinä miltä raaka taikina maistui?

Muoto

Hellä ja tarkka puristus.

Sipaisu

Hetki juuri ennen.

Kruunu

Syntyy korvapuustille sokerista.

Paisto

160 astetta ja 20 minuuttia tai leipurin maun mukaan.

Maista

Maineensa veroinen, eikä suotta.