Sub-Total: 0 €
Kaisan puustin synty
Mainetta niittäneet Korvapuustimme syntyvät joka päivä osaavissa käsissä. Puustiemme erikoisuus on herkullinen maku ja reilu koko. On niitä valtaviksikin kehuttu. Korvapuustimme on leivottu aina käsin samalla reseptillä.
Taikina,
tietysti tehtynä aina itse.
Kaulinta
käsin, ei koneella.
Maku
olennaisinta, eikö totta?
Tuoksu
Ah, se kanelin tuoksu.
Annostelu ranneliikkeelllä.
Raakana
Muistatko sinä miltä raaka taikina maistui?
Muoto
Hellä ja tarkka puristus.
Sipaisu
Hetki juuri ennen.
Kruunu
Syntyy korvapuustille sokerista.
Paisto
160 astetta ja 20 minuuttia tai leipurin maun mukaan.
Maista
Maineensa veroinen, eikä suotta.