Verkkokaupan tilausvalikoima

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso rekisteriseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

 1. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme, jolloin tuote voidaan vaihtaa tai hyvittää. Viallinen tuote tulee aina palauttaa kahvilaamme, jotta voimme hyvittää tuotteen.
 2. Mikäli tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluun puhelimitse 09-4550851 tai sähköpostitse tilaukset@kaisancafe.fi.
 3. Kaisan Cafe ei ole korvausvelvollinen jos tuotteet on myyty loppuun tai jos verkkosivuilla on kuva- tai painovirheitä, esimerkiksi tuotteiden kuvauksissa tai teknisissä tiedoissa olevat virheet) virheellisiä hintoja tai hintojen tasauksia. Kaisan Cafe on oikeus korjata mitä tahansa tällaisia virheitä sekä koska tahansa muuttaa tai päivittää tietoja verkkokauppaan.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Ennen klo 11 tehdyt tilaukset noudettavissa samana päivänä, tämän jälkeen tehdyt tilaukset siirtyvät seuraavalle päivälle.

2. Toimitustavat

Nouto kahvilasta. Tilauksen nouto kahvilastamme Tapiolan Ainoassa maksuton. Tilatessa asiakas voi valita kolmesta noutoajankohdasta kahvilastamme, jolloin voimme varmistua tuotteen tuoreudesta. 

Nouto Ainoan noutopisteeltä parkkihalli P2 klo 10 alkaen. Tarkasta noutopisteen aukioloajat Ainoan sivuilta.

3. Maksutavat

Ostosopimus syntyy, kun Kaisan Cafe on vahvistanut tilauksen ja lähettänyt asiakkaan sähköpostiin tilausvahvistuksen. Säilyttäkää tilausvahvistus mahdollisen myöhemmän, tilausta koskevan viestinnän varalle.

Tilatessasi tuotteita verkkokaupasta hyväksyt Checkout Finlandin maksuehdot, jotka läydät täältä: Checkout Finland info.

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Viallisilla tai väärillä tuotteilla on palautusoikeus.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon puhelimitse numeroon 09-4550851 (maanantai-perjantai klo 8.00-14.00). Hyvitys edellyttää viallisen tuotteen palauttamista, jotta voimme tutkia syyn tuotteen viallisuudelle.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

 • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilauspäivä)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (2) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  tilaukset@kaisancafe.fi tai soittamaan 09-4550851.

6. Tilauksen peruminen

Voitte peruuttaa tilauksenne, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen tilaukset@kaisancafe.fi tai soittamaan 09-4550851. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupan kautta.

7. Yhteystiedot

Tapiolan Kaisan Cafe Oy

Kauppakeskus Ainoa, 1 krs.
Tapionaukio 4, 02100 ESPOO
Puhelinnumero: 09 455 0851
Sähköposti: tilaukset@kaisancafe.fi
Y-tunnus 2759490-2

Erikoisvalikoiman tilausehdot

Erikoistoiveet

Tilatessa huomiomme erikoistoiveet ja leivomme tilaustuotteet huomioiden mm. seuraavat erikoisasiat:

 • laktoosittomuus
 • gluteenittomuus
 • vegaani
 • pähkinätön
 • maidoton
 • munaton
 • erikoiskoristelut ja kuorrutukset

Toimitusaika

Meiltä saat yllättäviinkin kahvihetkiin kahvipullat, mutta yli 10 pullan ostoista olisi hyvä ilmoittaa aamupäivän aikana niin että leipurimme osaa varautua oikeaan määrään, jotta kaikki halukkaat saavat vatsansa täytteeksi maukasta pullaamme.

Pullien, piirakoiden ja peltien tilaukset onnistuvat useimmiten jo seuraavaksi päiväksi. Täytekakkujen ja voileipäkakkujen tilausaika on 2 arkipäivää.

HUOM! Loppuviikon tilauslistat täyttyvät nopeasti, joten tilaukset perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille kannattaa tehdä jo viikkoa tai kahta ennen.

Peruuttaminen

Tuotteiden tilaaminen on aina sitova kauppa.
Mikäli tuotteet tarvitsee peruuttaa, niin peruutus tulee tehdä viimeistään kolme (3) arkipäivää ennen tilaustuotteiden noutoajankohtaa. Peruutuksen voi tehdä puhelimitse numeroon 09–4550851 tai käymällä kahvilassamme.

Yrityksille

Kaisan Cafen tuotteet ovat suosittuja yritysten palavereissa, koulutus- ja kahvitilaisuuksissa. Laadukkaat ja tuoreet leivonnaiset ja sämpylät ovat oiva tapa piristää palaveria tai hemmotella henkilökuntaa. Ota yhteyttä numeroon 09–4550851 ja mietitään yrityksellenne ja tilaisuuteenne sopivinta tarjoilua.